SOFiSTiK Forum

It is currently Sun Sep 22, 2019 12:17 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 2:26 am 
Offline

Joined: Mon Jan 15, 2018 2:17 am
Posts: 5
Hello, I have been using the Hide and Tag Reo tool from the SOFiStiK Reinforcement tab, which has worked ok for some reinforcement.

However the reinforcement is not being hidden in these wall elevations, see attached screenshot. Are there some settings / viability graphics I need to adjust in Revit (2018) to make this work?


Attachments:
2018-01-15_10h21_20.png
2018-01-15_10h21_20.png [ 10.45 KiB | Viewed 4334 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 3:09 am 
Offline

Joined: Mon Jan 15, 2018 2:17 am
Posts: 5
Figured it out, had my VG settings for the elements reo was hosted too set to transparent. Once I changed elements back to 0% reo hides as it should.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 8:09 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 11, 2015 7:39 am
Posts: 150
Location: Nürnberg
Hey Trfancis,
Perfect! Enjoy our software! :dance1:

_________________
Greetings
Björn Teutriene

BiM Consultant | Application Engineer
BiMOTiON GmbH

http://www.bimotion.de


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group